Η TCS είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία παροχής υπηρεσιών θεματικής επένδυσης αθλητικών και κοινωνικών διοργανώσεων.

Η TCS συνδυάζει την πολυετή εμπειρία, την εξειδίκευση, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα για να προσφέρει μια πλατειά γκάμα δρώμενων που μετατρέπουν την οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση, εμπορική ή αθλητική διοργάνωση σε πραγματικό πάρτι.

Η TCS συνεργάζεται με τις κορυφαίες ΠΑΕ και ΚΑΕ της χώρας, με ερασιτεχνικά σωματεία κάθε αθλήματος, με μεγάλες εταιρίες-χορηγούς, με δήμους, και γενικότερα με φορείς που ζητούν να προσθέσουν μουσική, θέαμα, εκπλήξεις και χαρούμενη ατμόσφαιρα στις εκδηλώσεις τους.

Στο έμψυχο δυναμικό της TCS δεσπόζουσα θέση κατέχουν οι cheerleaders που ξεχωρίζουν σε κάθε διοργάνωση που εμφανίζονται. Είναι επαγγελματίες, καθηγήτριες μοντέρνου και κλασσικού χορού, γυμνάστριες ή/και πρωταθλήτριες αθλημάτων όπως η ενόργανη γυμναστική, η ρυθμική, η συγχρονισμένη κολύμβηση, το αγωνιστικό aerobic, κ.α.

Πλέον των ομάδων cheerleaders που η TCS παρέχει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας, συμμετέχει στην παραγωγή και το συντονισμό ποικίλων κοινωνικών εκδηλώσεων όπως: εγκαίνια, happenings, promotions, δεξιώσεις, parties, υπαίθρια γεγονότα, τουρνουά κλπ, και γενικότερα σε οποιαδήποτε διοργάνωση που αποζητά να προσφέρει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και θεάματος.

Με την τεχνογνωσία και την εξειδίκευσή της στην προσφορά των συγκεκριμένων υπηρεσιών, η TCS είναι έτοιμη να προτείνει δρώμενα ταιριαστά στην κάθε ξεχωριστή περίσταση αλλά και να υλοποιήσει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών της.

Συνεργάτες

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress